makita
  Makita Home
corner
home sitemap   Web мапа    makita-see.com
 
 
Алат
Makita Video Library LXT Technology AVT Technology
Makita Brushless Motor SJS System Makita Mini 4 Stroke Engine
Заштитни Обувки Повеќенаменски Алат Регистрирај ПРОМОЦИЈА

M
Дознај повеќе...

Макита
  осцилирачки повеќенаменски алат способен за брусење, полирање и многу повеќе.

Дознај повеќе.
3 godini garancija Witer Promo
Makita Wet Core Cutters More Details Wet Core Cutters Wet Core Cutters
   
  Градинарски Алат   Lithium-ion (LXT) серија   Maktec
  Garden Tools   LXT line-up   Maktec Logo  
  Makita исто така има голем број на производи кои припаѓаат на групата алат за градинарство Косилки,Тримери, Ножици за поткастрување,Вeрижни Пили, Дувалки,Компресори......   MAKITA има широк спектар на Батериски Литиум-јон Алт во 36v, 18V, 14.4V и 10.8V изведба.
Дознајте повеќе
  ЛОТУЛС и MAKITA созадоволство ви ја претставува новата Maktec серија која сега доаѓа со некои козметички промени .  
  Дознај повеќе...  
36V   18V   14.4V   18V
  Дознај повеќе за Maktec...
   brojac poseta

brojac poseta